Bahçeli: Allah var gam yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle Kızılcahamam‘daki Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Devlet Bahçeli şunları söyledi:

İman ve inancıyla çelikleşen, irade ve idealleriyle çevikleşen, tehdit ve tehlikeler karşısında çelişkiye düşmeyen, korkuya ve korkuluklara eyvallah etmeyen, haklı ve meşru mücadelede hayatını ortaya koymaktan çekinmeyenlerin ortak unvanı tarih boyunca ‘kahramanlık’ olarak isimlendirilmiştir.

“DAVAMIZIN NUR YÜZLÜ KAHRAMANLARI”

Kahramanlara, bir maceranın değil bir mefkûrenin bayraktarlarıdır. Tadımlık heveslerin değil doyumluk hedeflerin peşinde ardı sıra gidenlerdir. Ülkücü şehitlerimiz, gözümüzün nuru, gönlümüzün suru, davamızın nur yüzlü kahramanlarıdır.

“MİNNET ETMEDEN YAŞADILAR”

Onlar, minnet etmeden yaşadılar. Onlar boyun eğmeden var oldular. Kimisinin yaşı 18 idi, kimisi 20’sinde, kimisi 40’ında, 50’sinde… Her birisi tertemiz kanlarıyla bu cennet vatanı suladı. Her birisi milli ve manevi değerlerle şuur kazandı. Destan oldular, dilden dile anlatıldılar. Duruş oldular, nesilden nesile anıldılar. Mücadele oldular, devirlerin ve dönemlerin üstünden atladılar. Şehadet şerbetinden yudum yudum içip milletimizin ve ülkemizin önünü aydınlattılar.

Odatv.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir