Kendall Jenner, Vogue’a konuştu: ‘Sahtekar olmayı bırakıyorum’


“Keeping Up with The Kardashians” ile dünya çapında fenomen haline gelen Kim Kardashian’ın kız kardeşi Kendall Jenner, son röportajında samimi açıklamalarda bulundu.

Kariyerinin 10. yılını kutlayan Jenner, Vogue dergisinin yaz kapağında Mert Alaş ve Marcus Piggott’a poz verirken, anksiyete ile mücadelesinden ve içsel zorluklarından söz etti.

Kendall Jenner, özellikle son dönemde zor günler geçirdiğini ve artık her şeyin mükemmel görünmesi gerektiği algısını taşımak istemediğini ifade ederek, “Normalde göründüğümden daha hüzünlü biriyim. Son iki ayım gerçekten zordu. Artık her şey mükemmelmiş gibi sahtekar sendromu yaşamak istemiyorum. Hayat böyle, her zaman bu duyguların içinde ve dışında olacağım,” dedi.

Röportajında en büyük tutkusunun ata binmek olduğunu da belirten Jenner, bu aktivitenin kendisi için adeta bir terapi görevi gördüğünü paylaştı.

Anksiyete ile mücadelesinde doğanın ve atların huzurunu bulmanın önemini vurgulayan Jenner, kişisel gelişimini destekleyen bu etkinliğin kendisini hayata karşı daha pozitif bir perspektifle donattığını dile getirdi.





Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir